Balzam za ustnice za naše ustnice res zelo pomembno

Balzam za ustnice za naše ustnice res zelo pomembno

Veliko ljudi ima probleme s svojimi ustnicami. To se velikokrat zgodi pozimi, saj pozimi je zrak zelo suh in prav tako so suhe naše ustnice. Nekateri ljudje pa imajo seveda s tem probleme celo leto. Dejstvo je, da balzam za ustnice je res nekaj zelo pomembnega, kar uporabljajo čisto vsi ljudje. Nekateri uporabljajo to vsak dan, drugi pa uporabljajo le takrat, ko je res tisto obdobje suhih ustnic. Zelo dober primer sva jaz in moj partner. Jaz na primer uporabljam balzam za ustnice vsak dan večkrat na dan, na drugi strani pa imamo mojega partnerja, ki pa res ne mara uporabljati balzama za ustnice, saj meni, da se potem ustnice na to navadijo in so konstantno suhe. Jaz se s tem definitivno ne strinjam, saj vidim sama pri sebi, da imam suhe ustnice le pozimi in poleti imam čisto normalno ustnice tudi brez balzama. Vse je popolnoma odvisno od posameznika in kaj njemu paše.

Pri fantu sem res opazila, da ima pozimi zelo suhe ustnice, zato ga takrat dobesedno silim k temu, da uporablja balzam za ustnice, saj mu ta lahko pomaga vsaj do te meje, da se mu ustnice ne razpokajo. Ko ti enkrat začnejo ustnica pokati je to lahko res zelo boleče in pekoče, kar pa verjamem, da si moj fant ne želi. Ravno, zato ga nekako silim k temu, da uporablja balzam za ustnice, saj tako bo vsaj kontroliral suhost ustnic. On načeloma ne razmišlja o temu, kaj se lahko zgodi in ne pomisli na to, da se mu ustnice lahko razpoka. Ker na to ne pomisli je potem jezen na mene, ker mu seveda ponujam balzam za ustnice vsakih 5 minut.

Ko se mu bo enkrat zgodilo to, da mu bodo razpokale ustnice. Verjamem, da bo pomislil na to, kako sem mu jaz konstantno dajala na 5 minut balzam za ustnice.