.

TRUBARJEVA HIŠA LITERATURE

Trubarjeva hiša literature je do nadaljnjega zaprta. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

trubarca
0: OTROCI NA OBISKU - vrtec Jelka – ogled lutkovne predstave Knjižna čajanka pri vešči Smilji, ki otrokom pripoveduje nove, sveže, manj znane zgodbe, pravljice in pesmi; nastopata lutkarica Katja Povše, pravljičarka Rada Kikelj.

OB 19.00: VEČER INTERMEDIJSKIH UMETNOSTI - Luka Prinčič, Prosto programje, sodelovanje in umetnost - nekaj zvokov, podob in premislekov; kibridna predstavitev Luke Prinčiča, ki deluje na področju zvoka in intermedijev.
-

E-prijava na dogodke

Ponedeljek, 06 Oktober 2014 09:09

mklDragi obiskovalci Trubarjeve hiše literature! Pri nas se pridružujemo vabilu iz Mestne knjižnice Ljubljana in se v tej sezoni namesto na tedensko elektronsko pošto naročite na enostavno obveščanje po e-pošti

 

Spoštovani člani in obiskovalci, z željo, da vam omogočimo pravočasno obveščanje o dogodkih, ki jih za vas pripravljamo v naših knjižnicah, smo v Mestni knjižnici Ljubljana vzpostavili možnost obveščanja po elektronski pošti. S prijavo na e-napovednik na naši spletni strani se boste naročili na prejemanje obvestil o prireditvah in izobraževanjih. Pri prijavi lahko uredite naročanje po vaši izbiri tako glede vrst dogodkov kot lokacij, kjer se odvijajo. Obvestila boste prejemali enkrat tedensko ali pa dvakrat mesečno, kakor se boste pri prijavi odločili.

 

V primeru težav pri prijavi pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
Če bi si kljub vsemu zaželeli klasičnega listanja po našem tiskanem napovedniku dogodkov, vas bo le-ta še vedno čakal v naših knjižnicah ob začetku vsakega meseca.

 

Povezava: http://www.mklj.si/narocanje-na-e-obvescanje-prijava/user/modify

Trubarjeva hiša literature
Stritarjeva 7
1000 Ljubljana

Tel.: 01 308 51 30 / 031 876 333

trubarjeva@literarnahisa.si

rok.dezman@literarnahisa.si

Trubarjeva hiša literature spada v sklop zavoda Mestna knjižnica Ljubljana.

Ustanoviteljica javnega zavoda je Mestna občina Ljubljana.