.

TRUBARJEVA HIŠA LITERATURE

 

 

Trubarjeva hiša literature je do nadaljnjega ZAPRTA.

 

 

 

 

 

 

 

 

trubarca
0: OTROCI NA OBISKU - vrtec Jelka – ogled lutkovne predstave Knjižna čajanka pri vešči Smilji, ki otrokom pripoveduje nove, sveže, manj znane zgodbe, pravljice in pesmi; nastopata lutkarica Katja Povše, pravljičarka Rada Kikelj.

OB 19.00: VEČER INTERMEDIJSKIH UMETNOSTI - Luka Prinčič, Prosto programje, sodelovanje in umetnost - nekaj zvokov, podob in premislekov; kibridna predstavitev Luke Prinčiča, ki deluje na področju zvoka in intermedijev.
-

Si dekle ali si žena – razstava ilustracij

IMG 9671

4. marec 2016, Trubarjeva hiša literature

Odprtje razstave ilustracij in literarni večer Brede Smolnikar ob natisu njene nove knjige z naslovom Si dekle ali si žena, ki jo je izdala v samozaložbi. Na ogled smo postavili tudi razstavo barvnih ilustracij iz knjige Si dekle ali si žena ilustratorke Laure Ličer, ki je opremila in bogato ilustrirala omenjeno knjigo. Z umetnicama se je pogovarjala novinarka, esejistka, komentatorka, publicistka in pisateljica Agata Tomažič.

Razstava ilustracij bo na ogled do 14. aprila 2016. Ogledate si jo lahko v času odprtosti Trubarjeve hiše literature - urnik odprtosti.

Deli
 

 

 

razstaava

Trubarjeva hiša literature
Stritarjeva 7
1000 Ljubljana

Tel.: 01 308 51 30

trubarjeva@literarnahisa.si

rok.dezman@literarnahisa.si

Trubarjeva hiša literature spada v sklop zavoda Mestna knjižnica Ljubljana.

Ustanoviteljica javnega zavoda je Mestna občina Ljubljana.