.

TRUBARJEVA HIŠA LITERATURE

Trubarjeva hiša literature je do nadaljnjega zaprta. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

trubarca
0: OTROCI NA OBISKU - vrtec Jelka – ogled lutkovne predstave Knjižna čajanka pri vešči Smilji, ki otrokom pripoveduje nove, sveže, manj znane zgodbe, pravljice in pesmi; nastopata lutkarica Katja Povše, pravljičarka Rada Kikelj.

OB 19.00: VEČER INTERMEDIJSKIH UMETNOSTI - Luka Prinčič, Prosto programje, sodelovanje in umetnost - nekaj zvokov, podob in premislekov; kibridna predstavitev Luke Prinčiča, ki deluje na področju zvoka in intermedijev.
-

Impro atelje

Organizator: Trubarjeva hiša literature v sodelovanju s Saro Šoukal
Stalni termin: Vsako četrto soboto v mesecu, ob 19:00
Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Deli

 

Opis serije:
Improvizacijsko gledališče je predvsem interaktivno gledališče, v katerem gledalci aktivno sodelujejo v predstavi z dajanjem predlogov. Njegov osnovni namen je, da ustvarja situacijsko komiko in odraža vsakdanje, urbano življenje na vedno svež, inovativen način. V okviru programskega sklopa »Impro atelje« se (po predhodno objavljenem javnem pozivu) predstavijo nastopajoči posamezniki, ad hoc improvizacijske skupine ali že obstoječi impro kolektivi z vsebino na temo knjige. V okviru »Impro ateljeja« se tako predstavlja koncept odprtega odra, kjer se odvijajo različne inovativne predstave in performansi na temo knjige, literature, poezije, dramatike, idr.

Trubarjeva hiša literature
Stritarjeva 7
1000 Ljubljana

Tel.: 01 308 51 30 / 031 876 333

trubarjeva@literarnahisa.si

rok.dezman@literarnahisa.si

Trubarjeva hiša literature spada v sklop zavoda Mestna knjižnica Ljubljana.

Ustanoviteljica javnega zavoda je Mestna občina Ljubljana.