Kateri kavni aparati so primerni za vašo domačo kuhinjo?

Pri prijateljici sem pila noro dobro kavo, ki mi jo je pripravila iz kavnega aparata. Seveda nisem hotela biti preveč radovedna, da bi jo vprašala, kateri kavni aparat ima, sem se odločila, da bom sama raziskala ponudbo. Ker pa sem mislila, da to ne bo težko, sem ugotovila, da so na trgu zelo različni kavni aparati in da bom zelo težko izbrala pravega. Šlo se je zato, da sem želela imeti podobni kavni aparat, ki ga ima prijateljica. Tako me je bilo strah, da drugi kavni aparati ne bodo tako dobri. Saj zame ne, ker sem razmišljala samo o tej kavi pri prijateljici. 

Ostalo mi ni prav nič drugega, kot da grem do prijateljice še na eno kavo in jo direktno vprašam, kateri kavni aparat ima. Tako bom lahko imela doma točno takšnega s katerim bom zadovoljna. Prijateljica je bila vesela mojega ponovnega obiska. Ko sem jo vprašala, kateri kavni aparati so dobri, ker bi si tudi sama rada privoščila enega, mi je povedala, da ona prisega samo na tega, ki ga ima. Tako mi je točno povedala, katerega ima ona in bila vesela, da si bom verjetno kupila istega. Sama sem bila presenečena, kako je odreagirala, prav nič ni zamerila, prav zaprav je bila vesela, da bova imeli istega. Ker so kavni aparati med seboj res različni, sem bila srečna, da bom imela prav tega, ker mi je bila kava res dobra. 

Ni minil niti en teden, da sem že doma imela kavni aparat. Imeti v kuhinji kavni aparat, je res lepo. Tako si lahko vedno pripraviš takšno kavico, ki bi ti jo postregli v kavarni. To je tisti užitek, ko ti ni žal kupiti kavni aparat. Ker pa so kavni aparati precej dragi, je potrebno prej dobro premisliti, katerega boste izbrali. Naj vam ne bo odveč, če boste premišljevali kakšen dan več. 

Kateri kavni aparati so primerni za vašo domačo kuhinjo?