Najboljša zemlja za rože

Domov smo dobili letak, kjer sem videla, da je v akciji zemlja za rože. Sicer je bilo zame še malo prezgodaj, ker imam vsako leto običaj, da rože uredim okoli prvega maja. Sedaj pa je bil še mesec april. Ker pa je bila zemlja za rože v akciji in to ta, ki je zelo dobra, sem se vseeno odločila, da jo grem kupit. 

Ta dan se je v našem kraju veliko ljudi odločilo isto, da bodo kupili zemljo. Tako je že zjutraj bila pred trgovino gneča. Lahko rečem, da sem se ustrašila, da zemlje sploh ne bom dobila, ker jo bodo prej razrodali, saj je bila ta zemlja za rože res kvalitetna in dobra. Ko sem končno prišla na vrsto, sem zemljo še dobila. Kupila sem 6 žakljev. Tako sem vedela, da imam dovolj in da me ne bo strah, da bi je imela premalo. 

Najboljša zemlja za rože

Če pa mi bo kateri žakelj ostal, se ne bom obremenjevala, ker bo enostavno počakal v garaži. Zemlja za rože se vedno rabi in prišel bo dan, ko bom kupila kakšno novo rožo. 

Ker sem imela kar nekaj korit za rože in sem se odločila, da bom letos zamenjala vso zemljo, sem porabila vse. Letos lahko pričakujem, da bodo moje rožice lepo uspevale, moj balkon pa bo prekrasen. Zelo je pomembno, kako dobra je zemlja za rože, če želite imeti lepo cvetoče rože. Najprej zemlja, potem gnojila in zalivanje. Nikar ne sadite sadik rož v slabo zemljo, ker ne boste imeli lepih rož. Pri zemlji za rože nikar ne šparajte, ker se ne splača. Raje glejte na to, da je zemlja za rože res dobra, pa če tudi je potrebno zanjo plačati več. Na trgu je v prodaji ogromno slabe zemlje za rože, vaša zelja za rože pa naj bo kvalitetna, ker le tako boste imeli lep cvetoč balkon.