Najprej je bil Hyundai samo ideja

S fantom že nekaj časa debatirava o novemu avtu. Seveda z sedanjim ni še nič narobe, vendar ogromno preživiva na cesti in rada delava dolge relacije po Sloveniji, da je dobro, da prodava avto dokler je še kaj vreden, saj se kilometri kar hitro obračajo. Naenkrat sva naletela na avto, blagovne znamke Hyundai.

Sama nisem bila čisto prepričana, on pa je bil nad modelom zelo navdušen. Ker se nama ni tako mudilo, sva to misel še za nekaj časa opustila, dokler nisva naletela na oglas, ki je ponujal testno vožnjo prav takšnega modela, ki sva ga še nedolgo nazaj si ogledovala. Tako sva se prijavila kar preko spletnega obrazca, nakar sva šla naslednji dan, ob določenemu termini v avto hišo Hyundai. Tam sva mogla podpisati še nekaj papirologije, in nakar sva se lahko sedla in se šla malo peljat na testno vožnjo. Probala sva vse ceste, spila sva tudi kavo, da sva preverila, kako se obnesejo tisti predalčki za coffe to go ter preverila tudi vso elektroniko in nastavitve saj naju je zanimalo koliko, v kolikšni meri si lahko Hyundai personalizirava in prilagodiva po najinih željah. Ko sva šla nazaj, sva Hyundai parkirala pred njegovo garažno hišo in šla vrniti ključe. Prodajalec naju je vprašal kako nama je bilo, ter s fantom sta še nekaj poklepetala o tehničnih lastnostih in dodatkih, jaz pa sem šla še malce naokoli pogledati še ostale avtomobile, ki so jih imeli tam parkirane in razstavljene.

Najprej je bil Hyundai samo ideja

Tako sva se počasi odpravila domov malce še poklepetala o avtomobilu blagovne znamke Hyundai. Povedala sem mu, da sem videla tam eno ful lepo barvo avtomobila, ki mi je bila zares všeč in jo tudi vedno bolj pogosto videvam na drugih avtih. Prispela sva domov, si ogledala en film in počasi je že bila ura za it spat. Bil je zelo nenavadendan. No tako je čez en mesec pred hišno garažo bil parkiran Hyundai v točno takšni barvi, kot sem mu opisovala, da mi je všeč. seveda sva šla takoj na prvo vožnjo.